Chromatering af aluminium samt galvaniseret jern til klasse C5

CHROMATERING

Chromatering af aluminium & galvaniseret jern

Hos DTL Pulverlakering udfører vi chromatering af aluminium og galvaniseret jern til klasse C5. Chromatering, også kaldet passivering, er en metode til er overfladebehandle aluminium og jern med henblik på at øge korrisionsbeskyttelsen samt at sikre et holdbart og jævnt resultat ved pulverlakering.

Vi har beskæftiget os med en lang række industrier og brancher når det kommer til aluminium. Vi har, blandt andet, håndteret facadeelementer, og emner til bilindustrien samt elektronikindustrien. Derudover har vi trykstøbt aluminium, alu zink, mm.

 

Grøn chromatering

Chromatering (kromatering) skaber et tyndt lag, som er sammenvokset med aluminiumoverfladen, og giver en optimal vedhæftning ved efterfølgende lakering. Chromatering kan være klar, gul, grøn, blå mf. Hos DTL Pulverlakering beskæftiger vi os med grøn chromatering.

Grøn chromatering giver emnerne den sikreste forbehandling og højeste korrosionsklasse C5. Læs mere om de forskellige korrosionsklasse her. Korrosionsklasserne vejleder jer til at vælge den rigtige overflade behandling, i forhold til det klima emnerne skal anvendes i.

Metoden sikrer emnerne højeste vedhæftning og ingen oxidering eller undervandring på de pulverlakerede overflader. Ved denne overfladebehandling omdannes det yderste lag på aluminiumsemnet til et kromatlag, som har en korrosionsbeskyttende effekt.

Overholder EU direktiv

Hos DTL Pulverlakering har vi taget højde for alle krav i henhold til EU direktiv 2002/95/EC omhandlende overfladebehandling af elektriske komponenter og apparater gældende fra den 1. juli 2006.

DTL Pulverlakering undersøger altid hvilke krav, der er opstillet i henhold til miljø, sikkerhed og lign. Det er også med til at sikrer at vi leverer grøn chromatering.

Vi tilbyder også: