DTL Pulverlakering - Din sikkerhed for kvalitet.

DTL Pulverlakering er din sikkerhed for kvalitetsløsninger / finish inden for industrilakering til alle brancher. Vi håndterer emner i alle størrelser og lægger i alle dele af vores arbejde vægt på kvalitet, tæt kundekontakt og udvikling. Dette er din garanti for optimale løsninger inden for industrilakering.

Vi tilbyde alt inden for industrilakering / overfladebehandling / korrosion klasser, dimensioner, se under "Ydelser og Kompetencer"

DTL Pulverlakering er desuden din sikkerhed for korrekt udført arbejde inden for bygningsindustrien, da vi som en af de få behersker alle processer til at opnå max korrosions klasse C5

Overfladebehandlingen udføres på: aluminium, galvaniseret jern, stål, jern, diverse legeringer, aluminium-støbegods, jern-støbegods.

Kvalitetsarbejde, stor fleksibilitet, konkurrence dygtige priser /  Max emner 6000*2100*1650mm

DTL Pulverlakering - BrianKontakt os i dag
Søger du yderligere oplysninger om vores tilbud om pulverlakering og industrilakering er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 16 95 25 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Pulverlakering

Chromatering Alu/Galv. Jern

Egen transport

DTL i Lilleskensved

Korrosions klasser

Forbehandling / Fosfatering

Slyngrensning - Sandblæsning

Top